Sıhhat Hacamat Merkezi

Şirket Hakkında
Hacamat

Hacamat Peygamber efendimizin (s.a.s) tavsiye ettiği sünneti olan ve vücudun birçok bölgesinden kupa veya bardak çekme yöntemiyle deri altında atıl kalmış olan toksinlerin dışarıya atılmasıdır.

Hacamat ülkemizde unutturulmuş efendimizin önemli sünnetlerindendir.Yaşadığımız şu yüzyılda katkı maddeler içeren bir çok yiyecek ve içeceğin olduğu günümüzde hacamatın yeri ve önemi çok büyüktür.Kullandığımız ilaçlar, antibiyotikler, depresyon hapları ve kimyasallar vücudumuzu olumsuz yönde etkilemekte ve bağışıklık sistemimizi bozmaktadır.Bu almış olduğumuz zararlı maddelerin vücuttan ilaçsız ve yan etkisiz atılmasının en büyük çaresi hacamattır.
Sıhhat Hacamat Merkezi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sıhhat Hacamat Merkezi
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Cilt Bakım Ürünleri
Yetkili Kişi: Yüksel Karatekin
Adres: Soğanlık Yeni Mah. (Fatih) Yeşilvadi Sk. No: 28 – Soğanlık / KARTAL/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (554) - 8378901
Web Sitesi: www.hacamatol.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sıhhat Hacamat Merkezi firma bilgileri. Sıhhat Hacamat Merkezi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sıhhat Hacamat Merkezi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sıhhat Hacamat Merkezi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-11-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.