Simba İç Ve Dış Ticaret

"Tüm hurdalarınızı değerlendiririz"

Şirket Hakkında
Firmamız 2010 yılında faaliyetine başlamış olup uzun yıllar edinmiş olduğu ticari tecrübesini iç ve dış piyasaya taşımaya başlamıştır. Özellikle Ukrayna, Tunus, çin, sudan ve Libya ihracat portföyümüzde ilk sırada yer almaktadır. Türkiyede alıcı ve satıcıyı buluşturan tek kuruyemiş firmasıdır. Yurt içinde 300 e yakın toptancı portföyü bulunmaktadır.
Simba İç Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Simba kayısı, Simba incirleri, Hertürlü kayısı ve incir elimizde bulunmaktadır. Yurtiçi ve yurtdışına satışımız vardır. Kuru meyveler seçeneğine tıkladığınızda kayısı ve incir çeşitlerimizi görebilirsiniz.Her türlü kuruyemiş ihracatı yapmaktayız. Çinde bizzat kendi temsilciliğimiz bulunmakta olup. Çinden hertürlü gıda ithalatı ve ihracatı yapabiliriz. (www.tuerqishichang.com)

Ofis: Atalar Mah.1329 sk.no:32/A Merkez / Denizli
İletişim Bilgileri
Firma: Simba İç Ve Dış Ticaret
Sektörü: Maden ve Metal » Alaşım
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Alaşım
Yetkili Kişi: Hakan arslan
Adres: Ofis: Atalar Mah.1329 sk.no:32/A Merkez / Denizli
Şehir: Denizli
Ülke: Türkiye
Telefon: (543) - 6086952
Web Sitesi: www.cerezx.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Elimizde Hertürlü Hurda Bulunmaktadır
Kuveytteki hurdalığımızda metal, bakır, alüminyum, hms1, hms2, plastik, polietilen başta olmak üzere her türlü hurda bulunmaktadır. www.cerezx.com
Simba İç Ve firma bilgileri. Simba İç Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Simba İç Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Simba İç Ve Dış Ticaret firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-07-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.