Simkar Elk.elk.inş.san.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Simkar; 1997 yılında Yapısal Kablolama ve Veri İletişim Teknolojileri sektörüne Ürün sağlamak amacıyla kurulmuştur.

1991 yılında Kurulmuş olan Bekiroğlu Teknolojik Sistemler Ltd.Şti. ise yapısal kablolama veri iletişim altyapı sistemleri ve ofis otomasyonu konularına projelendirme, uygulama, bakım ve teknik servis hizmetleri vermiştir.

2005 yılından itibaren Bekiroğlu ve Simkar güçlerini birleştirerek Simkar çatısı altında Proje cözümü ve ürün dağıtım hizmetlerini vermeye devam etmektedir.

Simkar; 2009 Yılından itibarende yeni bir birim olarak sarf malzemesi ithalatına ve satışına başlamıştır. Simkar ithal ettiği kablolama markası SUR-LINK' in dağıtıcılığını, Dünyada ve Türkiyede önde gelen kablolama markaları HCS, AMP, AVAYA Kanal sistemlerinde LEGRAND, PKS, OBO, MUTLUSAN İmalatcısı olduğumuz SİMKAR 19” Rack kabinlerin iharacatı aktif ürünlerde CISCO, 3COM, HP, ATEN markalarıyla satış ve proje uygulamalarıyla hizmetlerine devam etmektedir.

Simkar olarak müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu ürünlerin genel standartlara uyumluluğu, kullanım şartlarına göre esnekliği ve fiyat/performans orantısının etkisi, ürün portföyümüzü optimize ederken başvurduğumuz başlıca kriterler olmuştur.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Simkar Elk.elk.inş.san.tic.ltd.şti.
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Aydınlatma / Lamba / Ampul
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Teknolojik Ürünler
Yetkili Kişi: HÜSEYİN BEKİROĞLU
Adres: dönmez sok.no:8 mecidiyeköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2133000
Web Sitesi: www.simkar.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Simkar Elk.elk.inş.san.tic.ltd.şti. firma bilgileri. Simkar Elk.elk.inş.san.tic.ltd.şti. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Simkar Elk.elk.inş.san.tic.ltd.şti. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Simkar Elk.elk.inş.san.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-01-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.