Sinnan Restaurant

Şirket Hakkında
Sadece Restaurant Değil....
Her mevsimde gün, sabah kahvaltısıyla başlar. Lodosun tüm hırsıyla dövdüğü rıhtımdan camlarımıza sıçrayan su damlacıklarının ince çizgilerini seyrederken, martıların dansları eşliğinde kahvaltı ve öğle yemeklerimiz, muhteşem bir gün batımı sonrasında spesiyal lezzet çeşitliliğimizle, müzikal bir keyfe dönüşür. Hey Bizim kuşak. 60 – 70 - 80’li yılların yaşayanları. İşte bizim saatlerimiz. Gönlünüzce dans edebileceğiniz Restaurantımızda, yedi kişilik canlı orkestramız (piyano, akordeon, kanun, elektro davul, bass gitar, akustik gitar) tarafından icra edilen; her nağmesinde bir sevginin canlandığı, Nostaljik Batı, Pop, Greek, T.Sanat Müziği, T.Halk Müziği, T.Film Müzikleri. Yaz aylarında deniz, güneş ve beach barımız, kış aylarında içinizi ısıtacak sıcak şarap ve sucuk partilerimizle ve daima müzikal bir yaşam biçimi. Sinnan, bu yüzden sadece bir restaurant değil. Aslıhan & Sinan
ORGANİZASYONUMUZ
Nikah ve Sünnet Düğünleri
Kır Düğünleri
Nişan ve Kına Geceleri
Özel Davetler
Doğum Günleri
Okul Yemekleri
Şirket Toplantı ve Yemekleri
Alternatif Müzik Grupları Temini
Masa Sandalye Süslemeleri
Havai Fişek Gösterileri
Gelin & Damat Tekne Gezileri
Sabah Kahvaltısı ve Brunch
Öğle ve Akşam Yemekleri
Deniz ve Plaj Organizasyonları
Beach Bar Partileri
Sınırsız Eğlence
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Kahvaltı çeşitleri, Balık mezeleri, Türk Mezeleri, Kalamar, Karides Güveç, Yaprak Ciğer, Sinnan Mantı, Çin Böreği, Salata Çeşitleri, Izgara Etler, Tava Yemekleri, K.Biber Soslu Bonfile, Kuzu Tandır, Susamlı Köfte, Paşa Köfte, Balık Çeşitleri, Kızarmış Dondurma, Kadayıf Dolması, Tüm Alkollü ve Alkolsüz İçecekler
İletişim Bilgileri
Firma: Sinnan Restaurant
Sektörü: Gıda / Tarım » Lokanta / Cafe
İkincil Sektörü:Hizmet » Gösteri ve Eğlence Hizmetleri
Yetkili Kişi: ASLIHAN ERDOĞDU
Adres: PINARKENT SAHİLİ GÜRPINAR ŞEHİR STADYUMU KARŞISI GÜRPINAR BÜYÜKÇEKMECE
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8806263
Faks: (212) - 8801898
Web Sitesi: http://www.sinnanrestaurant.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sinnan Restaurant firma bilgileri. Sinnan Restaurant adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sinnan Restaurant ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sinnan Restaurant firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-12-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.