Sıradışı Öğrenme Hizmetleri Ve Danışmanlık

Şirket Hakkında
Sıra Dışı Öğrenme Hizmetleri isimli kuruluşumuz adı üstünde Sıra Dışı bir danışmanlık ve öğrenme hizmetleri anlayışına sahip.



Kurumu Tanımak

Kurumsal Danışmanlık sürecimiz 2 aylık bir araştırma ve inceleme süreciyle başlar. Yönetim konusunda uzman, bilgili ve tecrübeli olmak, bir kuruma danışmanlık yapmaya yetmez. Çünkü her kurum, insan gibi kendine özgü bir kişiliğe ve kültüre sahiptir. Bu kültürü ve özel yapıyı tanımak için inceleme ve araştırma yapmak gerekir.



Güven Kazanmak

İkinci olarak danışmanlık karşılıklı güvene dayalı bir süreçtir. Güvenebileceğimizi düşündüğümüz insanlara bir danışmanlık işini veririz. Ama gerçek güven süreç içinde gelişir. İki aylık inceleme ve araştırma dönemini karşılıklı güven kazanmak için kullanırız. Müşteri bizi severse, biz müşteriyi seversek gerçek danışmanlık, uygulama rehberliği süreci başlar.



Eğitim değil, Öğrenme

Eğitim yerine öğrenme hizmetleri diyoruz. Çünkü “Eğitim” içindeki “t” harfi yüzünden bir zorlama ve dayatmayı içeriyor. “Öğrenme” ise gönüllü öğrenmeyi içeriyor. Okullarda eğitim yapılır; ama kurslarda öğrenme gerçekleşir. Gitar kursuna giden birisi gönüllü olarak onu öğrenmek ister; ama ilkokula gidilmesi gerektiği için gideriz; orada da bize kimse ne öğrenmek istiyorsunuz diye sormaz; sadece öğretmek istediklerini öğretirler. Ayrıca okuldaki ilk emir “oku” değil, “otur”dur. Biz ise oturan değil, eylem içindeki insanların öğrenebil
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sıradışı Öğrenme Hizmetleri Ve Danışmanlık
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
Yetkili Kişi: Emel Gül Çakır
Adres: Caferağa Mah. Hacı Ahmet Bey Sok. No: 13/4 Kadıköy / İSTANBUL Tel: 0216 345 66 88 Faks: 0216 345 66 93 E-Posta: okull@okull.net
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3456688
Web Sitesi: www.meliharat.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sıradışı Öğrenme Hizmetleri firma bilgileri. Sıradışı Öğrenme Hizmetleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sıradışı Öğrenme Hizmetleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sıradışı Öğrenme Hizmetleri Ve Danışmanlık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-02-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.