Sirketlerportali

Şirket Hakkında
Sirketlerportali Hollanda’da 2010 yılında kurulmuştur ve Allebedrijvenin’nın (arama motoru şirketine bağlı) kardeş şirketidir. 81 adet bölgesel portal ile şirketler kendilerini bölgesel hedef gruplarına tanıtma imkânına sahiptirler. Bunu yanı sıra Sirketlerportalina üye olan şirketler, online kalitelerini kontrol edebilir ve tekliflerini yayınlayabilirler. Bu 81 bölge portalı arasında Sirketlerportali (bölgesel) en büyük şirket portalıdır.

Sirketlerportali’nin faaliyetleri tam olarak nelerdir?
Birçok küçük çaplı şirketin internette bulunabilirlikleri ile ilgili sorunları vardır. Bir Sirketlerportali aboneliği, kendi şehirlerine ait bölgesel şehir portali, internetteki bulunabilirlik şansınızı daha da artırmaktadır. Websitemize başvurduğunuz zaman, branş ve anahtar kelimeler sayesinde, arama motorlarında (örneğin Google), genellikle direkt olarak bulunma şansına sahip olursunuz. Internette yapılan bölgesel bir aramada, Sirketlerportali genellikle üst sıralarda karşınıza çıkacaktır.
Sirketlerportali
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sirketlerportali
Sektörü: Hizmet » Reklam
İkincil Sektörü:Hizmet » Pazarlama
Yetkili Kişi: B. Bunnik
Adres: Noordelijk Halfrond 18 2801 DE Gouda Hollanda
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (182) - 0000000
Web Sitesi: www.sirketlerportali.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sirketlerportali firma bilgileri. Sirketlerportali adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sirketlerportali ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sirketlerportali firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-09-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.