Sizinustaniz.com

Şirket Hakkında
Firmamzı piyasadaki ihtiyaçlar dogrultusunda bir açıgı kapatmak amacıyla kurulmuş bir usta firmasıdır.Evinizde, iş yerinizde yaşam alanınızın her yerinde ;büyük veya küçük çaplı her türlü ihtiyacınız için tek bir telefonla komple tadilat, boya, badana, saten alçı, laminat parke, karo halı, duvardan duvara halı, jaluzi, stor perde, dikey perde, zebra perde, duvar kagıdı, duşa kabin ...vs. gibi evinize güzellik ve yenilik katma ihtiyacı duydugunuz her yerde firmamızı arayarak konusunda uzman ustalarla güven içinde teslim edebileceginiz tek adres olmayı hedefleyen firmamız;
Aynı zamanda usta çırak ilişkisinin devamı için alanında uzman ustalar yetiştirme konusunda son derece titiz çalışmalar içerisinde sizlere uzun yıllar hizmet vermek amacında.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sizinustaniz.com
Sektörü: İnşaat / Emlak » Dekorasyon
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Yer Kaplama
Yetkili Kişi: osman taşdemir
Adres: mehmet akif ersoy mah.ulaş sok.no:5/3 üsküdar-istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6139052
Web Sitesi: www.sizinustaniz.com
Ürünleri
wwwisizinustaniz.comFİRMAMIZ DUVAR KAGIDI UYGULAMASINDA, DUVAR KAGIDI TAMİRATINDA SİZLERE DENEYİMLİ USTALARLA HİZMET VERMEKTEDİR.
Karo halılar genelde suyu emmeyip rutubete engel olduğu için tercih edilmektedir.Ticari zemin kaplama malzemeleri arasında son birkaç yıldır yer alan ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sizinustaniz.com firma bilgileri. Sizinustaniz.com adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sizinustaniz.com ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sizinustaniz.com firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-03-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.