Sky Havacılık Ve Uçak Kiralama Ltd.şti

Şirket Hakkında
Sky Airchartering Ltd. merkez ofisi İstanbul da bulunan ve Türk havacılık sektöründe uzun yıllar görev almış deneyimli kadrosu ile dünya çapında profesyonel anlamda uçak kiralama sektöründe faaliyet göstermek amacı ile kurulmuştur.
Türkiye de çok yakın zamanda ve hızlı bir gelişim gösteren havacılık sektöründe profesyonel anlamda kişi ve kuruluşların bireysel veya kurumsal anlamda ihtiyaç duydukları her türlü hava aracı kiralamalarının ulusal havacılık kurallarına uygun ve uçuş güvenliğini öncelikli kılarak garantili hizmet vermek temel sorumluluklarımızdır.
Müşterilerimizden gelen her talebin en hızlı şekilde çözümlendirilmesi birincil hedefimiz olup piyasa koşullarındaki en rekabetçi fiyatların kendilerine sunulacağı garantisini vermekteyiz.
Almanya , İngiltere , Rusya , Afrika , UAE , Çin , ABD ve Singapur da konuşlanan ve uçak kiralama sektöründe dünya çapında lider kuruluşlar ve havayolu şirketleri ile işbirliği anlaşmalarımız bulunup sadece Türkiye değil tüm dünyadaki uçak kiralama ihtiyaçlarınızda lokal çözümler üretebilmekteyiz.
Uçak kiralama ihtiyaçlarınızda bir telefon veya e-posta kadar yakınız ;
Günün 24 saati 0212 4656452 veya ist@skyairchartering.com adresinden ulaşabilirsiniz
Sky Havacılık Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sky Havacılık Ve Uçak Kiralama Ltd.şti
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Havayolu Taşımacılığı
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Hava Yolu
Yetkili Kişi: KEMAL KUKRER
Adres: NISH ISTANBUL PLAZA B BLOK 106
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6036560
Web Sitesi: www.skyairchartering.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sky Havacılık Ve firma bilgileri. Sky Havacılık Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sky Havacılık Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sky Havacılık Ve Uçak Kiralama Ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-12-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.