Skyair Chartering

Şirket Hakkında
Hızlı bir dünyaya ayak uydurmaya çalışıyoruz. Zamanı dogru değerlendirmek hepimizin hedefi Skyair chartering bu konuda rahatlık ve güven sağlıyor. Yolculuklarınızı tarifeli uçaklara bağlı olmaksızın rezervasyon sorunu yaşamadan , yolcu salonlarında beklemeden ve rötarsız yapmanız artık çok kolay

<a title="uçak kiralama" href="http://www.skyairchartering.com">uçak kiralama</a> ihtiyaçlarınızda bir telefon veya e-posta kadar yakınız ; 0212 603 65 60 / vip@skyairchartering.com
Skyair Chartering
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Skyair Chartering
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Hava Yolu
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Havayolu Taşımacılığı
Yetkili Kişi: Serkan Dikmen
Adres: Sky Airchartering Ltd. Nish Istanbul Plaza B 106 Bahcelievler / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6036560
Web Sitesi: http://www.skyairchartering.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Skyair Chartering firma bilgileri. Skyair Chartering adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Skyair Chartering ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Skyair Chartering firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-09-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.