Snn Yazılım

Şirket Hakkında
SNN YAZILIM, kaliteli yazılımlar üretmeyi, mükemmelliyetçiliği ve müşteri memnuniyetini temel ilke edinmiş, bilişim sektöründe siz değerli müşterilerimize hizmet veren bir yazılım firmasıdır.
Firmamız, hızla gelişen bu sektörde , daima kendini geliştiren, teknolojiyi yakından takip eden ve deneyimlerini müşterilerine aktararak onların faydalarını maksimum düzeye taşımayı hedefleyen bir iç dinamiğe sahiptir. Gücünü bu dinamizmden alan SNN Yazılım, her sektörden firmalara son teknoloji ile hazırlanmış ve uluslararası standartlara uygun yazılım çözümleri sunar.
Snn Yazılım
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Snn Yazılım
Sektörü: Bilgisayar » Yazılım
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Web
Yetkili Kişi: Sinan UÇAR
Adres: hoşdere cad. şair baki sokak 5/7 yukarı ayrancı ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4403359
Web Sitesi: www.snnyazilim.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Snn Yazılım firma bilgileri. Snn Yazılım adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Snn Yazılım ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Snn Yazılım firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-08-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.