Sofa Restaurant & Sanat Cafe

"Sanatı, Restaurant ve Cafe ile buluşturduk!"

Şirket Hakkında
Sofa Restaurant & Sanat Cafe; Yirminci yıl sonlarında yapılmış 120 yıllık bir tarihi Osmanlı-Konya konağında, Türkiye'de bir ilk olarak klasik sanatlarımız ile restaurant-cafe hizmetlerinin bir araya getirildiği, kaynaştırıldığı nev'i şahsına münhasır bir atmosfer sunuyor.. Bu bir ilk.. Zira sadece sanat hizmeti veren merkezlere sanat ile ilgilenenler ilgi gösterirken, Sofa'da siz sanatla ilgili olmasanız bile sanatın içinde buluyorsunuz kendinizi.. 'Gör'elim bakalım şu Konya nasıl bir yer' derseniz ve Sofa'ya uğramazsanız hayalinizde yer edecek Konya fotoğrafı flu kalacaktır..!
Sofa Restaurant &
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sofa Restaurant & Sanat Cafe
Sektörü: Gıda / Tarım » Lokanta / Cafe
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Bireysel Eğitim
Yetkili Kişi: SELMAN EĞİLMEZ
Adres: Mimar Muzaffer Caddesi No:36 Meram / KONYA
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 3501725
Faks: (332) - 3501725
Web Sitesi: sofarestaurant@groups.facebook.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sofa Restaurant & Sanat Cafe firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 5.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Sofa Restaurant & firma bilgileri. Sofa Restaurant & adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sofa Restaurant & ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sofa Restaurant & Sanat Cafe firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-01-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.