Softaoglu Makina San. Ve Tic. Ltd, Şti.

Şirket Hakkında
1960 yılında kurulmuş olan SOFTAOĞLU MAKİNA , 1996 yılında Soğuk Sistem Lastik Kaplama sektöründe uzun yıllara dayanan tecrübesiyle ve kalitesiyle makinelerin imalatını yapmaktadır.

Firmamız imalatını yapmış olduğu Soğuk Sistem Lastik Kaplama makineleri; Otoklav PLC, Raspa PLC, Sırt Geçirme, Monoray, Sırt Kesme Makinesi, Envelop Açma, İlk Kontrol, Kuşungam Kesme … Soğuk Sistem Lastik Kaplama Tesisleri için gerekli ekipmanların üretimi ileri teknoloji ve tasarımıyla günden güne kendini yenilemekte ve sektörde daima müşterilerimize en iyi ürünleri vermek için çalışmaktadır. Firmamız yapmış olduğu ürünlerle yurt içi ve yurt dışında sektörde lider konumunda bulunmakta ve kalite politikamız olarak her zaman müşteri memnuniyeti ön planda tutmaktadır. Ayrıca firmamız ISO 9001:2008 sertifikası ve CE sertifikası sahip olup üretilen makinelerin iş güvenliği ve yüksek kalite standartlarımıza uygun bir şekilde imalatı yapılmaktadır.

Firmamız sizlere donanımlı makine ekipmanlarıyla hizmet vermekten onur duyar ve siz müşterilerimizle en iyi şekilde çalışmayı arzularız. Ayrıca firmamız edindiği kalite politikası ile üretim konusunda siz müşterilerimizle en iyi şekilde çalışmayı hedeflemiştir.
Softaoglu Makina San.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Softaoglu Makina San. Ve Tic. Ltd, Şti.
Sektörü: Makina » Makina Sanayi
Yetkili Kişi: Ünal Sofulu
Adres: Yeni sanayi sitesi 9. Blok no:9
Şehir: Isparta
Ülke: Türkiye
Telefon: (246) - 2182838
Web Sitesi: www.softaoglu.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Softaoglu Makina San. firma bilgileri. Softaoglu Makina San. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Softaoglu Makina San. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Softaoglu Makina San. Ve Tic. Ltd, Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-10-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.