Softrix Yaızlım Çözümleri

Şirket Hakkında
Softrix yazılım olarak hakkımızda; 15 yılı aşkın sektör tecrübemiz ile gelişen teknolojiyi yakından takip eden bir firmayız. Müşterilerimize en güncel yazılım teknolojilerini web tabanlı çözümler üretmekteyiz. Her sektöre uygun satış ve satış sonrası destek alanında geliştirdiğimiz modüllerimiz ile iş akışlarını kayıt altına alıyoruz. Müşterileriniz ile oluşturduğunuz ilk temas ile faturalandırma aşamalarını tek yazılım üzerinden sağlayacak çözümler geliştiriyoruz. Masa üstü programlardan web tabanlı çözümlere geçişte etkin bir rol üstlendik ve teknolojiye ayak uydurarak ilerliyoruz. Geride kalmış teknolojilerin kullanıcılara olumsuz etki ettiği yönlerini analiz edip, kullanıcı dostu arayüzler geliştirdik. Üstelik tüm bu geliştirmelerde kullanıcılarımızdan tam puan aldık.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Softrix Yaızlım Çözümleri
Sektörü: Bilgisayar » Yazılım
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Web
Yetkili Kişi: Aziz Durmaz
Adres: Yakacık Çarşı Mah. Mülayim Sk. No : 55 Kartal
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 9890089
Web Sitesi: https://www.softrix.com.tr/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Softrix Yaızlım Çözümleri firma bilgileri. Softrix Yaızlım Çözümleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Softrix Yaızlım Çözümleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Softrix Yaızlım Çözümleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-07-2021 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.