Sökmenler Nakliyat Ve Lojistik San.tic. Ltd.şti

Şirket Hakkında
Sökmenler Nakliyat Ve, Tokat ili cumhuriyet mahallesi atatürk caddesi no 2/b adresinde bulunmaktadır. Firma Taşımacılık / Nakliye » Şehirlerarası Nakliyat sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi selçuk şener dir.
Sökmenler Nakliyat Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Kaliteli, ekonomik ve sizler için değerli olan herşeyin bizim içinde değerli olduğuna inanarak siz rahatınıza bakarken güven içinde koşulsuz müşteri memnuniyetine dayalı nakliyat ve her türlü araç temini ile hizmetinizdeyiz. Uzman, sökmenler nakliyat
İletişim Bilgileri
Firma: Sökmenler Nakliyat Ve Lojistik San.tic. Ltd.şti
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Şehirlerarası Nakliyat
Yetkili Kişi: selçuk şener
Adres: cumhuriyet mahallesi atatürk caddesi no 2/b
Şehir: Tokat
Ülke: Türkiye
Telefon: (356) - 2751078
Faks: (356) - 2753413
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sökmenler Nakliyat Ve firma bilgileri. Sökmenler Nakliyat Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sökmenler Nakliyat Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sökmenler Nakliyat Ve Lojistik San.tic. Ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-12-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.