Somut Medya İnternet Eğitimi Ve Danışmanlık Dış Tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Finans ve pazarlama/satış konularında yıllarca çalışmış bir ekibiz.
Uzun yıllar boyunca edindiğimiz tecrübeyi günümüz teknolojisiyle birleştirdik ve İnternet Dünyasında çalışmalarımıza başladık. İnternet Dünyasındaki her bir adımımızda bilgi dağarcımıza yeni tecrübeler kattık. Geçmiş yıllarda çeşitli alanlarda edindiğimiz tecrübeleri özellikle küçük ve orta ölçekli firmaların ihtiyaçları için kullandık. Onların çağımızın en hızlı, en kolay ve en ucuz iletişim aracı İnternetten azami ölçüde faydalanmaları için onlara en uygun çözümleri bulmaya çalıştık.

"İnternet Danışmanlığı" kavramını ülkemizde yerleştirme konusunda kararlı adımlarla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Dünya çapında kurduğumuz bağlantılar vasıtasıyla son yenilikleri en kullanışlı şekliyle sizlere sunmaya çalışıyoruz.

" Markalaşma" kavramının günümüzde karlılık için " olmazsa olmaz" lardan olduğunun bilinciyle kurumsal kimlik oluşturma konusunda da firmalara çözümler üretmeye başladık.

Son zamanlarda hızlı bir şekilde büyüyen "İnternet Reklamcılığı" alanındaki çalışmalarımız yanında dergi reklamcılığı alanında da çalışmalarımız aralıksız sürmekte.
Somut Medya İnternet
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Somut Medya İnternet Eğitimi Ve Danışmanlık Dış Tic.ltd.şti.
Sektörü: Bilgisayar » İnternet
İkincil Sektörü:Hizmet » Reklam
Yetkili Kişi: Saadet Çağlar
Adres: Caferağa Mah. Damga Sok. İskele İşhanı 7/13 34710 Kadıköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3383987
Web Sitesi: http://www.somutmedya.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Somut Medya İnternet firma bilgileri. Somut Medya İnternet adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Somut Medya İnternet ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Somut Medya İnternet Eğitimi Ve Danışmanlık Dış Tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-08-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.