Sonart Havuz İnş.san.ve Tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Kurulduğumuz ilk günden beri içinde bulunduğumuz havuz sektöründe, havuz, sauna ve jakuzi konusunda her zaman profesyonel çözümler ve son teknoloji uygulamaları ile hizmet vermekteyiz. Proje öncesi hazırlık ve teknik desteğin yanı sıra, takip eden süreçte her türlü projelendirmede arzu edilen havuz uygulamalarını anahtar teslimi olarak sunmaktayız.

Farklı yüzme havuzu tasarım taleplerine bağlı olarak, konusunda tecrübeli bir kadro sorumluluğunda görsel ve yazılı ortamlarda hazırlanmış olan komple sunum, projelendirme ve teklif hizmeti verilmektedir. Karşılıklı görüşmeler neticesinde her türlü altyapı çalışması tamamlanarak proje start almaktadır.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sonart Havuz İnş.san.ve Tic.ltd.şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat
Yetkili Kişi: VAHİD ÇELENK
Adres: BAHÇEKÖY YENİ MH.ADNAN MENDERES CD.NO:18 SARIYER
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2261642
Web Sitesi: www.sonarthavuz.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sonart Havuz İnş.san.ve firma bilgileri. Sonart Havuz İnş.san.ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sonart Havuz İnş.san.ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sonart Havuz İnş.san.ve Tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-11-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.