Stabil Danismanlik

Şirket Hakkında
Stabil Danismanlik ve Mimarlik musterilerine en iyi sekilde hizmet vermektedir. Hizmet alanlarimiz ; bakim , temizlik ve mimariktan olusmaktadir . Ev ; huzurevi , hastane , cocuk yuvasi , kamu binalari , buyuk mutfak , havuz , ofis , insaat temizligi ve sonrasi , otellerde oda temizligi ve fabriklarda sanayi tipi temizlik yapilmaktadir. Hasta , yasli ve cocuk bakimi yapilmaktadir . Ic mimarlik ve bahce bakimida sirketimizde mevcuttur . Gunluk , haftalik ve aylik yatili elemanlarimiz bulunmaktadir .
Stabil Danismanlik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Stabil Danismanlik
Sektörü: Hizmet » Temizlik Hizmetleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Mimarlık ve Mühendislik
Yetkili Kişi: ilknur aynaci
Adres: bebek deresi sokak no : 17 bebek -besiktas / istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2638162
Faks: (212) - 2638151
Web Sitesi: www.stabil.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Stabil Danışmanlık Ve Mimarlık I Seçerseniz Pişman Olmazsınız .
Şirketimiz müşterilerine temizlik hizmeti dışında iç mimaride de hizmet vermektedir . Bahçe bakımı da yapılmaktadır şirketimizde . Şirketimizin hizme...
Stabil Danışmanlığı Seçin Pişman Olmayacaksınız ..
Şirketimiz ev, ofis, havuz, bahçe, huzurevi, fabrikalarda sanayi tipi temizlik, çocuk yuvası , hastane, kamu binaları , inşaat temizliği ve so...
Stabil Danismanlik firma bilgileri. Stabil Danismanlik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Stabil Danismanlik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Stabil Danismanlik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-08-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.