Start Plastik

Şirket Hakkında
Start Plastik 2001 yılından bu güne sektöründe öncü ve yenilikçi bir firma olarak ticari hayatını başarıyla sürdürmektedir.
Müşteri odaklı çalışma prensibi ile yurt geneline hizmet veren tedarikçi bir firma olarak Start Plastik; ürün yelpazesini sürekli geliştirmekte, en iyiyi en kaliteliyi sunmak adına her şeyden önce kendisi ile yarışmaktadır.
Ürünlerdeki kalitesini hizmetine de taşıyan ve bu bilinçle müşterilerine hizmet veren Start Plastik Ailesi sizlerin desteği ile gelişmeye ve büyümeye devam edecektir.
Saygılarımızla.
Start Plastik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Start Plastik
Sektörü: Ambalaj » Plastik Ambalaj
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Tekstil Aksesuar
Yetkili Kişi: Aysun Kurt
Adres: Çırpıcı Yedikule Yolu Sk. Türkmen İş Merkezi No:13/73 Cevizlibağ - Zeytinburnu
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4830598
Web Sitesi: www.startplastik.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Start Plastik firma bilgileri. Start Plastik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Start Plastik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Start Plastik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-09-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.