Stdlıne Lcd Tv Standları

Şirket Hakkında
Bellezza bahçe mobilyaları teak , ıroko ve kızıl çamdan üretilmiş dünyanın ve ülkemizin seçkin dış mekan mobilya ve aksesuar firmalarının temsilciliğini yapmakta ve kendi özgün modellerini yaşamdan zevk almayı bilenlerle paylaşmaktadır..

2009 yılı içinde bahçe mobilyalarındaki kalitemizi LCD tv standları üretimine girerek bu alandada değerli müşterilerimize hizmet vermeye başladık.
Stdlıne Lcd Tv
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Stdlıne Lcd Tv Standları
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Ev Mobilyası
İkincil Sektörü:Bahçe ve Ev Ürünleri » Bahçe Malzemeleri
Yetkili Kişi: Fikret Arısoy
Adres: Cumhuriyet caddesi N:234 çavuşbaşı- Beykoz- İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4798919
Web Sitesi: http://stdline.com/
Ürünleri
lcd tv sehpası alüninyum ve camın kusursuz kombinasyonu
High safety coloured 8mm tempered glass Modern desingned Useful cable management system 360º rotatory hidden casters 30º swivel hanging equipment...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Stdlıne Lcd Tv firma bilgileri. Stdlıne Lcd Tv adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Stdlıne Lcd Tv ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Stdlıne Lcd Tv Standları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-12-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.