Step Grup Koruma Ve Guvenlık Hızmetlerı

"Step Grup Sizin Gözünüz"

Şirket Hakkında
Misyonumuz; Fiziki ve Elektronik Güvenlik Sektörünün en iyilerinin yanında yer alarak, Güvenliğin anlam ve önemini kavramış kitlelere, en son teknolojik olanaklar yardımı ile, Yasalara Saygılı, Çalışanına Saygılı, Dürüst ve Şeffaf olmayı kendine ilke edinmiş, rekabet koşullarında bile rakiplerine karşı saygısını ve sabrını yitirmeden, ticarethane mantığını benimsemeden, Amatör ruhla; profesyonel çözümler üreterek, Ülkesine ve Topluma hizmet vermektir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında

ELEMANLI GÜVENLİK HİZMETLERİ


Özenle seçilmiş, fiziki yeterliliği üst düzeyde, inisiyatif sahibi, her türlü ekipman ve elektronik araç - gereçleri kullanabilen, gerekli eğitim ve ekipmanlarla teçhiz edilmiş, sürekli denetime tabi tutulup eğitimler ile eksiklikleri giderilen güvenlik kadrosuyla aşağıda sıralı ihtisas alanlarında; Özel Güvenlik hizmetlerinin yanında; gözetim – denetim ve kontrol hizmetleri’ de verilmektedir.


ELEKTRONİK GÜVENLİK SİSTEMLERİ


Fiziki Güvenlik önlemleri veya sadece Elektronik Güvenlik önlemleri tek başlarına hiçbir önem arz etmezler. Bu iki unsur birbirini tamamlayan ve otokontrol sistemini oluşturan faktörlerdir. STEP GRUP; Elemanlı Güvenlik Hizmetleri’nin yanında Elektronik Güvenlik Departmanını da oluşturmuştur.



VIP (KİŞİ KORUMA) HİZMETLERİ


Eğitimleri, fiziki görünüşleri ve profesyonel anlayışlarıyla VIP YAKIN KORUMA ekibini bünyesinde bulunduran STEP GRUP; hizmet taleplerini; gizlilik ve kurumsal aidiyet kurallarına uygun olarak karşılamaktadır.



DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

STEP GRUP; talep sahiplerinin ihtiyaç ve beklentilere göre Güvenlik tasarımları hazırlamakta; ihtiyaçlara göre fiziki veya elektronik güvenlik anlamında raporlama yaparak hizmetlerine sunmaktadır.


Kaliteli ve profesyonel kadromuzla Sizin Gözünüz olmak dileğimizdir.
İletişim Bilgileri
Firma: Step Grup Koruma Ve Guvenlık Hızmetlerı
Sektörü: Hizmet » Güvenlik Hizmetleri
İkincil Sektörü:Hizmet » Güvenlik Hizmetleri
Yetkili Kişi: Hakan ELVERİCİ
Adres: Toyak İş Merkezi Kat:5 Daire:220 ŞİRİNEVLER-İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6548115
Faks: (212) - 6548020
Web Sitesi: http://stepgrup.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Step Grup Koruma firma bilgileri. Step Grup Koruma adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Step Grup Koruma ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Step Grup Koruma Ve Guvenlık Hızmetlerı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-03-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.