Stockexport Maz Textıle

"Stokta Kalite Denince Dünyada Bizden Ucuzu Yok"

Şirket Hakkında
Şirket 2009da kurulmuş olmasına karşın, şirket ortaklarından Mustafa Özhaseki Haseki Tekstil Fabrikasının da sahibidir. (www.haseki.com) Ali Rıza Hasoğlu ise hem Soley Havlu yönetim kurulu başkanı hem de Akdeniz İhracatçılar Birliğinde Tekstil İhracatçılar Birliği Başkanıdır(www.akib.org.tr). Diğer ortak Zeki Kurşun ise hem stok, hem de ikinci el ürünlerin satışını gerçekleştiren Almanyadaki EastWest şirketlerinin( www.evtk.com) sahibi ve ona bağlı olarak dünyanın 15 ülkesinde mağaza ve depoları bulunan tekstil zincir mağazalarının kordinatörüdür.Dünyada stok ürünlerin en kalitelisi sloganıyla yola çıkan Stockexport, Türkiyede ilk ve tek, dünyada ise sayılı şirketler arasındadır.
Stockexport Maz Textıle
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Stockexport Maz Textıle
Sektörü: Tekstil / Giyim » Havlu / Bornoz
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Ev Tekstili
Yetkili Kişi: Ozan KALELI
Adres: B-1 Cd. E Ada 1/2 Parsel - Serbest Bölge - Mersin
Şehir: Mersin
Ülke: Türkiye
Telefon: (324) - 2335606
Faks: (324) - 2335609
Web Sitesi: www.stockexport.net
Ürünleri
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Stockexport Maz Textıle firma bilgileri. Stockexport Maz Textıle adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Stockexport Maz Textıle ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Stockexport Maz Textıle firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-01-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.