Sts Elek.tih.ihr.dış.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Sts Elek.tih.ihr.dış.tic.ltd.şti., İstanbul ili emekyemez mah.devedikeni sok.no:5 karaköy adresinde bulunmaktadır. Firma Enerji » Voltaj Regülatörü sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi serhat dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Firmamız 1996 yılında transformatör ve regülatör sanayi alanında faliyet göstermeye başlamıştır.Eğitimli kadromuz ve kalite belgelerimizle koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışı ile hizmet vermekteyiz.
İletişim Bilgileri
Firma: Sts Elek.tih.ihr.dış.tic.ltd.şti.
Sektörü: Enerji » Voltaj Regülatörü
İkincil Sektörü:Enerji » Transformatör
Yetkili Kişi: serhat
Adres: emekyemez mah.devedikeni sok.no:5 karaköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2388583
Faks: (212) - 2552494
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
ürünümüzün gücü 300 w ayar sahası 140v/270v çıkış voltajı 220 v+/-%3 garanti süresi 2 yıl KOMBİ ÜRETİCİ FİRMALARI TARAFINDAN GEREKLİ TESTLERİ YAPILMIŞ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sts Elek.tih.ihr.dış.tic.ltd.şti. firma bilgileri. Sts Elek.tih.ihr.dış.tic.ltd.şti. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sts Elek.tih.ihr.dış.tic.ltd.şti. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sts Elek.tih.ihr.dış.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-01-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.