Studyzone Yurtışı Eğitim Danışmanlığı

Şirket Hakkında
StudyZONE, dünyanın 17 farklı ülkesindeki 450’den fazla eğitim kurumunun resmi temsilcisidir ve öğrencilere çok çeşitli yurtdışı eğitim alternatiflerini, birbirinden cazip avantajlarla sunabilmektedir.

Yurtdışında dil eğitimi, sertifika programları, lise, lisans ve lisansüstü eğitimi, work&travel, yurtdışında maaşlı staj (internship) ve yaz okulu alanlarındaki hizmetlerimizi ilk günkü heyecan, dinamizm, güvenilirlik ve üstün kaliteyle, Türkiye’de İstanbul, Ankara ve İzmir ofislerimiz aracılığıyla devam ettirmekteyiz.
Hizmetlerimizi yürütürken vazgeçemeyeceğimiz en önemli özelliklerimizden birisi güler yüzlü ve tecrübeli danışmanlarımızla kaliteli ve güvenilir hizmettir. Müşteri memnuniyeti konusunda hassas ve doğru rehberlik hizmeti verme en temel prensibimizdir.

Kişilerin hayatının şekillenmesinde eğitimin önemini biliyor, bu nedenle öğrencilerimizi doğru yönlendirmeyi bir görev olarak görüyor, sorumluluğumuzun bilincinde olarak güveninize layık olabilmek için çalışmalarımızı bu bilinçle sürdürüyoruz.
Geleceğinizi en iyi şekilde belirlemede bize güvendiğiniz için çok teşekkür ederiz. Güveninizin boşa çıkmayacağına emin olabilirsiniz.
Studyzone Yurtışı Eğitim
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Yurtdışı eğitim, yurtdışında dil eğitim, yurtdışında üniversite, yurtdışında master ve sertifika programları ve work and travel
İletişim Bilgileri
Firma: Studyzone Yurtışı Eğitim Danışmanlığı
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Yurtdışı Eğitim
Yetkili Kişi: Çiğdem Işıl AK
Adres: Taksim Meydanı, Mete Cad.Ayanoğlu İşhanı No:14 Kat:4Beyoğlu 34437 İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 3938296
Web Sitesi: www.studyzone.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Studyzone Yurtışı Eğitim firma bilgileri. Studyzone Yurtışı Eğitim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Studyzone Yurtışı Eğitim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Studyzone Yurtışı Eğitim Danışmanlığı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-05-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.