Style Plise Perde

Şirket Hakkında
Plise Perde çıktığı günden itibaren Cam Balkon perdesi olarak bilinsede, kullanım alanları nerdeyse hayalleriniz ile sınırlı. Sadece Cam Balşkonlara değil PVC Doğramalara, Aluminyum doğramalara, Demir, Tahta doğramalarada uygulanabilir. Cam olan her yere, hatta cam olmayan yerlere dahi uygulanabilmekte..

Bir müşterimiz mutfak dolabı kapakları söküp yerine plise perde uygulamıştır. Diğer bir müşterimiz ise çocuğunun odasında duvara baskılı plise perde uygulaması yaptırmıştır.

Peki plise perde genel olarak nerelerde uygulanır? Hemen bakalım.

Bu model kumaşlar ve sistemler raflarda yeni yeni yerini almaktadır. Güneş ışınları, normal kumaşlar üzerinde yıpranma ve solma yapacağından plise perde özel kumaşlardan üretilir. Montaj sonrası cama tam uyumludur. Hareket etmesi istenmediği durumlarda alttan sabitlenebilir. Aşağı ve yukarı hareket kabiliyetine sahiptir.

Montajları kolaydır. İsterseniz montajsız yapışkanlı cinsi ile tek bir vida kullanmadan monte edebilirsiniz. Çeşitli bütçelere hitap edebilecek geniş bir yelpazesi vardır. Plise perde çeşitli şekillerde kullanılabilir. İpli sistemle elle idare edilebileceği gibi motorlu uzaktan kumandalı çeşitleri de vardır. Kumandanın faydası tüm perdelere, aynı anda aynı hareketi yaptırarak açma kapama uğraşısına son vermesidir.
Style Plise Perde
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Style Plise Perde
Sektörü: İnşaat / Emlak » Cam Balkon
Yetkili Kişi: Adnan Dan
Adres: Ünalan Mahallesi Şensoy Sokak No:7 Üsküdar
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 6506969
Web Sitesi: https://www.styleperde.com/
Ürünleri
Cam balkonlara uygulanan pek çok perde çeşidi vardır. Bu perde çeşitlerinin hiçbirisi Plise Perde kadar verimli değildir. Plise perde nin piyasaya ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Style Plise Perde firma bilgileri. Style Plise Perde adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Style Plise Perde ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Style Plise Perde firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-08-2022 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.