Style Time Çelebi Tuh. Teks.

Şirket Hakkında
Style Time Collection Samsun’da kurulu fabrikası ve toptan – perakende mağazalarıyla erkek giyiminde ekol olmak ve marka olmaya aday bir takım elbise tarzı yaratmak amacıyla üretim / satış / sürekli iyileştirme / kalite geliştirme ve AR-GE faaliyetlerini sürdürmektedir. 1998 yılında Fahri Çelebi’nin 30 yıllık -İstanbul- sektör tecrübesiyle hayata geçirdiği ve 15 makine ile dikime başlayan Style Time, bugün kalite yolculuğuna 200 makinelik parkur gücü ve ayda 25.000 adet dikim kapasitesiyle devam etmektedir. Tasarımdan, kalıp hazırlamaya, kesimden, dikime ve ütüye kadar tüm süreçlerde uzmanlığı ve yenilikçiliği ön planda tutan, her çeşit kumaş ve modelde dikim yapabilme kabiliyetine sahip olan Style Time, prestij ürettiğinin farkında olarak, sektörün ve müşterinin ihtiyaç ve taleplerine cevap vermeye hazırdır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Her türlü kumaş ve malzemeden her model ve kalıpta müşteri taleplerine ve modaya göre yüksek kalite bay ceket, takım elbise ve pantolon imalatı yapmaktayız.
İletişim Bilgileri
Firma: Style Time Çelebi Tuh. Teks.
Sektörü: Tekstil / Giyim » Erkek Dış Giyim
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim
Yetkili Kişi: Serkan Ok
Adres: Örnek San.Sit.33.Blok 27.Sk.7 Kutlukent
Şehir: Samsun
Ülke: Türkiye
Telefon: (362) - 2666276
Faks: (362) - 2665763
Web Sitesi: http://styletime.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Style Time Çelebi firma bilgileri. Style Time Çelebi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Style Time Çelebi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Style Time Çelebi Tuh. Teks. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-03-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.