Styronıt

Şirket Hakkında
Vizyonumuz;

Ülkemizin yalıtımda doğal hammadde zenginliğinin farkındalığını yaratmak,

Ülkemizin doğal yalıtım konusunda lider ülkelerden biri olması yolunda katkı sağlamak,

Hedefleri büyük, edindiği tecrübe ve inandığı ilkeler doğrultusunda hareket eden bir Türk markası olan styroniti dünya markası haline getirmektir.

Misyonumuz;

İnsan sağlığı ve yapı biyolojisi üzerine olumlu etkiler bırakan doğal yalıtım uygulamalarını ülke çapında yaygınlaştırmak, kalitede süreklilik, karşılıklı güven, dürüstlük misyonumuzu oluşturan ilke ve vazgeçilmeyecek değerlerimizdir.

Temel ilkemiz, çevreye zarar veren atık bırakmayan çevre ile uyumlu üretim yaparak doğal styronit ile yapılarda sağlıklı, biyoklimatik ortam yaratmak ve yalıtım sektöründeki talep ve beklentileri yoğun tecrübe ve konuya uzman bakışıyla objektif bir şekilde değerlendirerek dinamik, yenilikçi, gelişimci bir yaklaşımla müşteri memnuniyetini sağlamaktır.
Styronıt
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Styronıt
Sektörü: İnşaat / Emlak » İzolasyon / Yalıtım / Çatı
Yetkili Kişi: BİHTER YÜCE
Adres: Dolayoba Fabrikalar Mevkii Sanayi Cad. No:48 PENDİK-İSTANBUL/TURKEY
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3075038
Web Sitesi: www.styronit.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Styronıt firma bilgileri. Styronıt adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Styronıt ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Styronıt firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-06-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.