Su Dünyası;banyo Kazanı,baca Temizleme,güneş Enerjisi,atık Su Borusu Tamiri Konya

Şirket Hakkında
SU DÜNYASI;Konyada banyo kazanı imalatı, soba kazanı imalatı, Krom Çelik Banyo kazanı, Krom Banyo Kazanı ve Galvanizli Banyo Kazanı imalatı, güneş enerji sistemleri imalatı, musluk ve çeşme tamiri, lavabo değişmesi, atık su borusu değişimi ve atık su tamiri, sıhhi tesisat malzemesi satışı, sıhhi tesisat tamiri, sıhhi tesisat döşenmesi, Kat kaloriferi, doğalgaz tesisatı ve Güneş enerji sistemlerinin montajı, tamir ve bakımı, Banyo kazanı montajı, toptan banyo kazanı, arızalı musluk ve batarya değişimi, Baca temizliği, tıkanmış baca açılması, Kanalizasyon tıkanıklığının açılması, hilti ile beton ve duvar kırılması işi yapmaktadır.
Su Dünyası;banyo Kazanı,baca
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Su Dünyası;banyo Kazanı,baca Temizleme,güneş Enerjisi,atık Su Borusu Tamiri Konya
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat
Yetkili Kişi: ahmet çimen
Adres: Hacıfettah Mah. Karaman Cad. No: 76/B Meram – KONYA
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 3511038
Web Sitesi: www.banyokazani.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Su Dünyası;banyo Kazanı,baca firma bilgileri. Su Dünyası;banyo Kazanı,baca adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Su Dünyası;banyo Kazanı,baca ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Su Dünyası;banyo Kazanı,baca Temizleme,güneş Enerjisi,atık Su Borusu Tamiri Konya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-09-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.