Sude İnşaat A.ş

"Ev sahibi olmanın kolay yolu"

Şirket Hakkında
Sakarya'nın 50 yıllık ticaret hayatına yön veren köklü ailelerinden BAYRAMOĞLU ailesinin sahibi olduğu; Sude İnşaat A.Ş. kuruluşundan bugüne kadar birçok konut inşasını taahhüdü altında gerçekleştirmiştir. Firmamız, kendi teknik ekibi ve tecrübeli mühendisleriyle her türlü binanın inşasını müşteri memnuniyetini ilk sırada tutularak en ekonomik çözümü, kısa sürede tamamlamayı hedeflemiştir.
Sude İnşaat A.ş
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sude İnşaat A.ş
Sektörü: İnşaat / Emlak » Yapı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Mimarlık ve Mühendislik
Yetkili Kişi: Serdar BAYRAMOĞLU
Adres: Bankalar caddesi No:33 Işıkhan kat 1 daire 2
Şehir: Sakarya
Ülke: Türkiye
Telefon: (264) - 2815069
Web Sitesi: www.sudeinsaat.net
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Sakarya'nın 50 yıllık ticaret hayatına yön veren köklü ailelerinden BAYRAMOĞLU ailesinin sahibi olduğu; Sude İnşaat A.Ş. kuruluşundan bugüne kad...
İlan Talep ve Teklifleri
Sude İnşaat
Sakarya' da hizmet veren Sude inşaat dan projeler -Yağcılar 8.etap devoğlu caddesinde 200 m2 bahçe dublex 4+1 daire 125.000 TL -Yağcılar 8....
Sude İnşaat A.ş firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 1.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Sude İnşaat A.ş firma bilgileri. Sude İnşaat A.ş adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sude İnşaat A.ş ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sude İnşaat A.ş firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-02-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.