Suma Dış Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Suma Dış Ticaret ithalat ihracat şirketi olarak faaliyet göstermektedir. Kanada’dan ithal ettiği Dünyada ve Türkiye’de ilk ve tek olan DİZOLVE Deterjan yaprakları Türkiye distribütörü olarak bu değerli anti kanserojen FOSFATSIZ ürünü Türk halkına sunmuş bulunmaktadır. İngiltere ve dünyadaki diğer ülkelerdeki bebek anne çocuk sitelerinde devamlı önerilen ürünle ilgili www.dizolve.com.tr adresinden gerekli bilgiyi, www.superyenilik.com adresinden ürünü satın alabilirsiniz. Şirketimiz ayrıca uluslararası ihracatta Türk mamullerini imalattan yurt dışına satışa sunmaktadır. Mobilya üretimi ve güvenlik sistemleri konularında ek faaliyetleri olan şirket aynı zamanda medyada dergi yayıncılığına başlamak üzeredir.
Suma Dış Tic.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Suma Dış Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Toptan İç Ticaret
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
Yetkili Kişi: Süleyman Yeşilyurt
Adres: Beylikdüzü
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8792325
Faks: (212) - 8792326
Web Sitesi: www.suma.com.tr
Ürünleri
www.dizolve.com.tr adresinden detaylara ulaşabilirsiniz.
İlan Talep ve Teklifleri
Süper Yenilik Olan Deterjan Yaprak Toptan Satışı/bayilik
İthalatını yaptığımız du değerli ve Türkiye pazarında geleceği olan ürünümüzü toptan satmakta, ve bayiler aramaktayız.info@suma.com.tr adresi ve 053...
Suma Dış Tic. firma bilgileri. Suma Dış Tic. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Suma Dış Tic. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Suma Dış Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-12-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.