Sun Dans Atölyesi

Şirket Hakkında
Çocuklar için özel geliştirilmiş klasik bale teknikleri dersi, grafik, heykel, resim, sanat tarihi, sanat felsefesi, modern dans, relaksasyon, flamenco, viyana valsi, tango dersleri verilen ve dans tarihi, dans felsefesi üzerine söyleşiler düzenlenen bir kültür merkeziyiz. 38 yıllık birlikteliği meslek yaşamlarında da bütünleştiren iki "İYİ RUH" un paylaşıma açık bilgileri stüdyomuzda sizlerle birlikte olacaklar.
Resim, heykel, mimari, grafik ve dans yani beden birlikteliği ve eğitimi.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sun Dans Atölyesi
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Bireysel Eğitim
Yetkili Kişi: önder
Adres: cemal gürsel cad.424/2 karşıyaka izmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 3694558
Web Sitesi: ayhanimsun.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Bale Flamenco Resim Heykel Grafik Dersleri Uzman Eğiticilerden
Stüdyomuzda çocuklar ve yetişkinler için bale dersleri, flamenco, modern dans, relaxation, vals, tango dersleri devlet sanatçısı uzman dansçılar ...
Sun Dans Atölyesi firma bilgileri. Sun Dans Atölyesi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sun Dans Atölyesi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sun Dans Atölyesi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-12-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.