Suna Boyahanesi

Şirket Hakkında
SUNA BOYAHANESİ

Her tip polyester pamuk ve reaktif boyama işleriniz itina ile yapılır. Kaliteli ve tecrübeli hizmet alanımıza kontinye boyamayı da ekledik. 1000 mt. üzeri balıksırtı kopanaki dantel ve lastiklerinizi kontinye de boyayarak makaralı bir biçimde beğeninize sunmaktayız.
Bunun yanı sıra metrajlı danteller ve kumaşlar için önce laboratuar çalışması yapılan kumaş makinemizde kesmeden 25 kg kadar boyayabilmekteyiz.
Bu alanda sizler gibi saygın bir firmayla çalışmak bizi oldukça mutlu kılar. Boyanacak ürünlerinizi beklemekteyiz. Hayırlı işler dileriz.
Saygılarımızla
Gönül AKILLI

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Suna Boyahanesi
Sektörü: Tekstil / Giyim » Tekstil ve Konfeksiyon Yan Ürünleri
Yetkili Kişi: GÖNÜL
Adres: ayazma yolu no:15/3 kağıthane /istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 3219040
Faks: (212) - 3219042
Web Sitesi: http://
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Tekstil Boyahanesi
HERTÜRLÜ DANTEL LASTİK KUMAŞ AKSESUAR BOYAMAKTAYIZ.BOYANACAK ÜRÜNLERİNİZİ BEKLEMEKTEYİZ.
Suna Boyahanesi firma bilgileri. Suna Boyahanesi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Suna Boyahanesi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Suna Boyahanesi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-05-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.