Sunport İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Şirket Hakkında
Firmamız 15 yıllık tecrubeyi kapsayan edinimleri ile bilhassa Orta Asya bolgesine yönelik ihracat yapmakta ve yapılacak sevkiyatlara aracılık etmektedir.
Baslica ihraç ettiğimiz ürünler İnşaat Malzemeleri, Tekstil, Mobilya, Otomotiv yedek parçaları, Makina aksamları ve Gıda ürünleridir.
Talep doğrultusunda istenilen her urun icin ARGE yapılıp Türkiye içinden rahatlıkla bulunabilmekte ve guvenle talep edilen bölgeye ulaştırılabilmektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sunport İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » İhracat
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
Yetkili Kişi: Murat KIVCI
Adres: Hürriyet Mh.Polat Sk. N:2 K:5 Bahçelievler
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8556506
Faks: (212) - 8556507
Web Sitesi: http://www.sunport.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sunport İç Ve firma bilgileri. Sunport İç Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sunport İç Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sunport İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-05-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.