Şura-tem Dekorasyon

Şirket Hakkında
SURA-TEM günümüz teknolojisi ile uyumlu ve teknolojiyi takip eden cam balkon tasarımlarına imza atmak için 2007 tarihinde hizmet sektörüne girmiş bir cam balkon firmasıdır.
Cam balkon sektörünün gelişimine ve hayatın her alanında yaygınlaşmasına paralel olarak bu alanda yetişmiş ve uzman kadro açığını göz önüne alarak; hızla gelişen cam balkon sektörüne konusunda uzman ve saha tecrübesine sahip personelle çalışmaktadır.
Firmamızın belirlediği amaç çerçevesinde ürünlerimizi daha da kaliteli kılarak müşterilerimize sunmaktayız.
Firmamız ürün kalitesi ve müşteri memnuniyetini maksimum seviyede tutacak bir anlayışla yapılanarak hizmetlerini sürdürmektedir.

Kendi alanında yenilikci bir firma olup bu yenilikler siz değerli müşterilerimizede sunmaktan gurur duymaktayız

Mesleki eğitimini başarı ile tamamlamış bir faktöriyel kuruluş olup kendi alnımızda tek misyonumuz siz değerli müşterilerimize en kaliteli hizmeti sunmaktır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Firmamız Şura-Tem in faaliyet alanları Cam Balkon, Küpeşte, Ferforje, Boya, Alçıpan, Kartonpiyer, Bina Mantolama, Giydirme Cephe vs dir
İletişim Bilgileri
Firma: Şura-tem Dekorasyon
Sektörü: İnşaat / Emlak » Dekorasyon
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Yer Kaplama
Yetkili Kişi: Erkan Demir
Adres: Mehterçeşme Mh. 1922 Sk. No:23 Beylikdüzü
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8540773
Faks: (212) - 8540774
Web Sitesi: http://www.suratem.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Şura-tem Dekorasyon firma bilgileri. Şura-tem Dekorasyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Şura-tem Dekorasyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Şura-tem Dekorasyon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-05-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.