Susan Pres Su Armatürleri

Şirket Hakkında
Susan Pres, 1992 yılında Cem Tüzel tarafından kurulan ve sıhhi tesisat malzemeleri üretimi alanında faaliyet gösteren, sektöründe öncü firmalardan biridir.

Kuruluşundan bu yana alanındaki tüm yenilik ve gelişmeleri yakından takip eden ve ürünlerine yansıtan Susan Pres, sıhhi tesisat malzemelerinin tasarımı , üretimi ve satışı faaliyetlerinde bulunmaktadır.

Bu marka adında Klasik evye bataryaları, banyo bataryaları, aç/kapa mix bataryaları, uzun kısa çamaşır muslukları, taharet muslukları, radyatör vanaları, uzatmalar, düz rekorlar, tesisat malzemeleri ile ilgili 120 çeşit ürünü, 2000m2 alanda kurulmuş fabrikasında üretmekte olup, toplam 400 çeşit ürünü ile ilk günkü müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir.
Susan Pres, ISO 9001:2000 ve TSE EN 817 Kalite Sistemi belgesine sahip ve ürünleri 5 yıl garantilidir.
Susan Pres Su
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Susan Pres Su Armatürleri
Sektörü: İnşaat / Emlak » Dekorasyon
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Mutfak / Banyo
Yetkili Kişi: Kemal Gokce
Adres: Emekyemez Mah. Sarı Zeybek Sok. No: 16/12 ve Zemin Kat Karaköy / İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2539267
Web Sitesi: www.susanpres.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Susan Pres Su firma bilgileri. Susan Pres Su adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Susan Pres Su ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Susan Pres Su Armatürleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-01-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.