Suyolcu Turizm Gıda Ltd Şti

Şirket Hakkında
Kırım Tatar Göçmeni olan Dedemiz rahmetli Kemal Bey, Anneannemiz rahmetli Nazmiye Hanım'dan Tatar örf ve adetlerinde geleneksel olan tören ve nişanlarda ikram olarak sunulan geleneksel Mantı ve Çiğbörek bizlere miras kalmıştır. Senelerce Bodrum Göltürkbükü ve Ankara Emek 8.Caddede Tirmen Mantı (eski Türkçe Değirmen) adı altında Aile Büyüklerimiz bu ürünümüzü senelerce tüketici ile buluşturmuş ve çok beğeni toplamıştır. Ürünlerimizin örf ve adetlerimizden kaynaklı lezzet veren özel yapılış teknikleri ile birlikte biz 3.kuşak olarak bu geleneği devam ettirmeye karar verdik. Amacımız Tertemiz, Hijyenik ve gerçek Çiğbörek ve Mantı lezzetini sunmaktır. Bu yüzden adını Gurme Yaşam koyduk.

Unumuzu 1.sınıf piyasanın en ve gerçek lezzeti sunacak unu ve kıymamızı'da özenle yağsız hijyenik yerli hayvandan elde edilen dana kıyma olarak seçtik. Ürünlerimiz geleneksel Kırım Tatar usulüne uygun el yapımıdır.

Ana prensibimiz; evimizde çocuklarımıza yedirmeyeceğimiz hiçbir hammaddeyi tüketici ile buluşturmamak, ayrıca temizlik ve hijyendir. Ürünlerimiz imalathanemizde -18 derecede soğuk hava depomuzda saklanarak soğuk zincir kırılmadan satış noktalarımıza ulaştırılmaktadır.
Siz değerli müşterilerimize en iyisini sunmayı hedefliyoruz.
Suyolcu Turizm Gıda
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Suyolcu Turizm Gıda Ltd Şti
Sektörü: Gıda / Tarım » Hazır Gıda
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Dondurulmuş Gıda
Yetkili Kişi: Gökhan Suyolcu
Adres: Suvari Mahallesi 1681 Cadde 13 A Etimesgut
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 3975322
Web Sitesi: www.gurmeyasam.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Karlı Gıda Şirketine Ortak
Ülkemizin geçirdiği ekonomik daralmaya rağmen büyüme trendinde olan işletmemize yatırımcı ortak arıyoruz.Hem devlet ve özel kurumlara toptan üretim ...
Suyolcu Turizm Gıda firma bilgileri. Suyolcu Turizm Gıda adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Suyolcu Turizm Gıda ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Suyolcu Turizm Gıda Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-11-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.