T T Mangal Komuru

Şirket Hakkında
T T MANGAL KÖMÜRÜ 30 yılı aşan üretimi boyunca sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterileri ile paylaşmanın heyecanını duyar. Kurulduğu günden itibaren MANGAL KÖMÜR konusunda üretim ve ithalat yapan uzman kadroya sahip olan şirketimiz; Profesyonel Kullanım için Özel Üretilen Küba mangal kömürü, delikli pres mangal kömürü, İTHALATI , Genel ve Piknik Tipi Kullanım için Özel Üretilen meşe mangal kömürü İMALATI yapmaktadır. Hizmetlerimiz elleme, paketleme , yurt içi ve yurt dışı lojistik operasyonlarını da kapsamaktadır. Kurulduğu ilk andan itibaren kaliteye verdiği önem ve zoru başarma azmi sayesinde kısa sürede MANGAL KÖMÜRÜ sektöründe tanınmış ve bu ilkelerinden asla vazgeçmemiştir.Firmanın değişmez prensipleri daima kalite, hizmet, zamanında teslim ve uygun fiyat olmuştur. Üretimde başarı ve sürekliliğin teminatı hizmette dürüstlük ve kalitedir prensibiyle çalışan T T MANGAL KÖMÜRÜ, gösterdiğiniz yakın ilgi ve desteğinizden ötürü teşekkür ederek sizlere bugün ve gelecekte hizmet vermeye devam edecektir.
T T Mangal
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: T T Mangal Komuru
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Orman Ürünleri
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Cevher ve Mineraller
Yetkili Kişi: mangal kömürcü
Adres: Kdz ereğli
Şehir: Zonguldak
Ülke: Türkiye
Telefon: (530) - 9650137
Web Sitesi:
Ürünleri
TOPTAN Küba Mangal ve Nargile Kömürü PAKETLEME: Kömürlerimiz 1, 5, ve10 kglik su geçirmez çuvallarda özenle seçilmiş paketlenmiş olarak sev...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
T T Mangal firma bilgileri. T T Mangal adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda T T Mangal ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

T T Mangal Komuru firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-08-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.