Takıtasarım

Şirket Hakkında
Takıtasarım, Sakarya ili sakarya adresinde bulunmaktadır. Firma Diğer Sektörler » Özel Günler sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi soner kocatepe dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
TAKI TASARIMI
Master of accessory designs

KİŞİYE ÖZEL TASARIMLAR...
DÜĞÜN-KINA-MODERN TAKI...
TOPTAN SATIŞLARIMIZ MEVCUTTUR..
İletişim Bilgileri
Firma: Takıtasarım
Sektörü: Diğer Sektörler » Özel Günler
Yetkili Kişi: soner kocatepe
Adres: sakarya
Şehir: Sakarya
Ülke: Türkiye
Telefon: (535) - 6310010
Faks: (264) - 2790394
Web Sitesi: http://www.takitasarim.sayfasi.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
100adet Takı
EL YAPIMI EL İŞÇİLİĞİ VE ÖZGÜN TASARIMLAR. 100ADET KOLYE TOPTAN FİYATINA VERİLECEKTİR.WEB SİTEMİZİ ZİYARET EDİN.http://www.takitasarim.sayfasi.com.to...
100adet Takı Bujiteri Kolye
100ADET MODERN KOLYE EL YAPIMI SATIŞA SUNULMAKTADIR.TAKILARIMIZ KOTON&HAREM BONCUKLARI İLE EL İŞÇİLİĞİ TASARLANMIŞTIR.EN MODERN EN SON MODEL KOLYELER....
Takıtasarım firma bilgileri. Takıtasarım adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Takıtasarım ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Takıtasarım firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-01-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.