Talha Tarım;yem Karma Makinası,yem Kırma Makinası,yem Ezme Makinası Konya

Şirket Hakkında
TALHA TARIM;Konyada yem karma, yem karıştırma makinası imalatı, yem ezme makinası ve karıştırma makinası imalatı, yem kırma makinası ve yem karma makinası imalatı, hayvan suluğu ve şaftlı çuvallamalı yem kırma makinası, şaftlı helezonlu yem kırma makinası imalatı, elektrikli yem ezme makinası, elektrikli yem karma makinası, elektrikli yem karıştırma makinası imalatı, yem yapma makinası ve yem hazırlama makinası, sabit yem karma makinası, mısır kırma makinası, arpa kırma makinası, dikey yem karma makinası ve fiğ kırma makinası imalatı yapmaktadır.
Talha Tarım;yem Karma
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Talha Tarım;yem Karma Makinası,yem Kırma Makinası,yem Ezme Makinası Konya
Sektörü: Deri Ürünleri / Ayakkabı » Deri Ürünleri Diğer
Yetkili Kişi: erdal pak
Adres: Ensan Sanayi Horozluhan Mah. Kavakaltı Sokak No: 60 Selçuklu KONYA
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2481487
Web Sitesi: www.yemkarma.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Talha Tarım;yem Karma firma bilgileri. Talha Tarım;yem Karma adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Talha Tarım;yem Karma ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Talha Tarım;yem Karma Makinası,yem Kırma Makinası,yem Ezme Makinası Konya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-03-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.