T&t Turizm Oto Kiralama Hizmetleri

Şirket Hakkında
TT TURİZM olarak Ekonomik sınıftan, Lüks sınıfa kadar birçok otomobil çeşidiyle sizlere en iyi hizmeti vermek için çalışmaktayız.

T&T TURİZM olarak Ekonomik sınıftan, Lüks sınıfa kadar birçok otomobil çeşidiyle sizlere en iyi hizmeti vermek için çalışmaktayız. Kaliteli hizmet, müşteri memnuniyeti ve dürüst çalışma ilkelerini benimseyen T&T TURİZM , profesyonel kadrosuyla kısa sürede müşteri portföyünü geliştirerek Oto Kiralama, Filo Kiralama ve Ticari Kiralama üzerine çalışmalarını yoğunlaştırmış ve bu konuda pazarda hak ettiği yeri kazanmıştır. Geniş bir araç portfoyune sahip olan T&T TURİZM için müşteri memnuniyeti her zaman ön planda olmustur.
T&t Turizm Oto
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: T&t Turizm Oto Kiralama Hizmetleri
Sektörü: Turizm / Otel » Turizm Seyahat Acentaları
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Oto Galerileri
Yetkili Kişi: Tolga ERTUGRUL
Adres: İncirli Cd. 1.Yıldız St. 111-1 Bakırköy / IST
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5727467
Web Sitesi: www.ttturizm.com www.ucuzarackirala.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
T&t Turizm Oto firma bilgileri. T&t Turizm Oto adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda T&t Turizm Oto ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

T&t Turizm Oto Kiralama Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-12-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.