Tamsan Kompresör San.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Tamsan Kompresör Firması 1980 yılında kurulmuş olup hava kompresörleri ve yedek parçaları imalatı yapmak üzere üretim hayatına girmiştir.
Üretimin ilk yıllarında kullanılan üniversal tezgahlarla yapılan imalat, teknolojinin gelişmesi ile yerini CNC bilgisayar kontrollü tezgahlara bırakmış ve bu üretim sürecinin tamamen değişmesine, kalitenin ve standartların artmasına sebep olmuştur.
Üretimin ilk yıllarında 800 m2 olan üretim alanını, 2008 yılında 3500 m2 kapalı ve 2000m2 açık alan olmak üzere toplam 5500 m2 alana taşımıştır.
Kalite konusunda taviz vermeyen firmamız başta Avrupa olmak üzere birçok ülkeye ihracat yapmakta ve markasını dünya pazarlarında tanınır hale getirmektedir. Ürün yelpazesini her geçen gün artıran firmamız 57 değişik tipte kompresör üretmektedir.
Bunun yanında üniversite sanayi iş birliği çerçevesinde yeni ürünler geliştirmekte, ülkemizin ekonomik ve siyasi gücüne destek olmaktadır.
Hedefimiz yeni teknolojilerle daha çok ihracat, daha çok üretim.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tamsan Kompresör San.tic.ltd.şti.
Sektörü: Makina » Hava Kompresörü
İkincil Sektörü:Makina » Makina Parçaları
Yetkili Kişi: R.EMREN BEKEÇ
Adres: 100.YIL BULVARI NO:50 / OSTİM
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3546622
Web Sitesi: www.tamsan.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tamsan Kompresör San.tic.ltd.şti. firma bilgileri. Tamsan Kompresör San.tic.ltd.şti. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tamsan Kompresör San.tic.ltd.şti. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tamsan Kompresör San.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-02-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.