Tanriverdimarine İzolasyon Havalandırma

Şirket Hakkında
Firmamız, 40 yılı aşkın tecrübesi, kalitesi ve konusunda uzmanlaşmış eleman kadrosu ile havalandırma ve izolasyon sektörünün lider firmalarındandır.

“A” ve “H” Onaylı (A60) ve (A30), perde(bulkhead) ve güverte(deck)’ lerde, geçiş ve postalarda, boru devreleri ve tanklarda, exhaust sisteminde kullanılan ürünlerin pazarlaması ile yapan firmamız, 50 kişilik uzman uygulama personeli ile yalıtım ve havalandırma çözümleri sunmaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tanriverdimarine İzolasyon Havalandırma
Sektörü: İnşaat / Emlak » İzolasyon / Yalıtım / Çatı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Yapı Malzemeleri
Yetkili Kişi: REMZİ TANRIVERDİ
Adres: Evliya Çelebi Mh. Rauf Orbay Cd. Akgül Sk. No: 1 Tuzla/İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4463451
Web Sitesi: www.tanriverdimarine.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tanriverdimarine İzolasyon Havalandırma firma bilgileri. Tanriverdimarine İzolasyon Havalandırma adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tanriverdimarine İzolasyon Havalandırma ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tanriverdimarine İzolasyon Havalandırma firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-06-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.