Tar-ma Maden Taş.tar.tekstil.petrol.otom.bilg.inş.san.ve Tic Ltd Şti

Şirket Hakkında
ŞİRKETİMİZ ORGANİK GÜBRE SIVI VE TORAKALTI GÜBRELERİ KURU GIDA KURU DOMATES, KONSERVE ZEYTİN VE ZEYTİN YAĞI ÜRETİMİ PAKETLEMESİ YAPMAKTADIR.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tar-ma Maden Taş.tar.tekstil.petrol.otom.bilg.inş.san.ve Tic Ltd Şti
Sektörü: Gıda / Tarım » Salça / Konserve
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Zeytin
Yetkili Kişi: yok
Adres: 1724 sokak no.201 karşıyaka izmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 3696366
Web Sitesi: infa@tar-ma.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Sıvı Organik Gübre Ve Kuru Domates Konserve Zeytin Zeytinyağı
şirketimizin üretiğizeytin zeytin yağı doğal kurutulmuş domates cemen yaprak konserve ve turşuları.kuru bakliyat toz biber ve domates tozlarını ayrı...
Tar-ma Maden Taş.tar.tekstil.petrol.otom.bilg.inş.san.ve Tic Ltd Şti firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 5.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Tar-ma Maden Taş.tar.tekstil.petrol.otom.bilg.inş.san.ve firma bilgileri. Tar-ma Maden Taş.tar.tekstil.petrol.otom.bilg.inş.san.ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tar-ma Maden Taş.tar.tekstil.petrol.otom.bilg.inş.san.ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tar-ma Maden Taş.tar.tekstil.petrol.otom.bilg.inş.san.ve Tic Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-11-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.