Taraftar Su Bahçeşehir

Şirket Hakkında
Artık içtiğiniz su takımınızdan ayrı gitmeyecek:
“Futbol Kulüpleri’nden bir yenilik daha: TARAFTAR SU!”

Bugüne kadar birçok lisanslı ürünü taraftarlarının beğenisine sunan Futbol Kulüpleri, şimdi de TFS Sağlıklı İçecekler Dağıtım Pazarlama San. ve Tic. A.Ş ile imzaladığı lisans anlaşmasıyla Su sektörüne adım attılar.

Futbol Kulüpleri ile TFS A.Ş’nin bu işbirliği sayesinde, hem Türkiye’de sürdürülebilir ekonomi anlamında yeni iş sahaları ve istihdam imkanları yaratılmış oluyor, hem de taraftarların günlük yaşamının her anında taraftarı olduğu takımın suyu olacak.

Evde, okulda, işyerinde kısacası hayatın her anında TARAFTAR SU içen taraftarlar, bir yandan susuzluklarını giderirken diğer yandan takımlarına da ömür boyu destek verebilecekler. Üstelik bu coşku, her zaman olduğu gibi en kaliteli ve en güvenilir şekilde hayatlarında olacak.

TFS A.Ş. iş birliğiyle piyasaya sürülen lisanslı TARAFTAR suları, Korusu güvencesiyle, Bursa’nın güneydoğusunda, 1.350 m. yükseklikte, Uludağ-Yayla mevkii Yeniceyurt kaynağından çıkarılıyor. TARAFTAR SU, AB standartlarında kaynağa sahip olması, damak tadına uygun olması ve hijyenik tesisleri ile taraftarlarının beğenisine sunuluyor.

Taraftarlar için özel olarak ambalajlanmış BEŞİKTAŞ SU, FENERBAHÇE SU ve TRABZONSPOR SU, 19 lt.’lik damacananın yanı sıra; çok yakında 0, 33 lt. , 0, 5 lt. , 1, 5 lt. , 5 lt. ve 10 lt.’lik pet şişelerde de temin edebilecek.

Her zaman olduğu gibi, kulübüne gönülden destek veren tüm taraftarlar, bundan böyle taraftarı olduğu takımın suyunu içecekler!

TARAFTAR SU Bahçeşehir-Boğazköy ve Esenkent Bayi hizmetinizde. BEŞİKTAŞ, FENERBAHÇE ve TRABZONSPOR’un 19 litrelik damacana sularını bir telefonla evinize veya işyerinize isteyebileceksiniz. Takımınıza özel damacana kılıfı ve takımınızın logosunu taşıyan pompasını da alabileceksiniz.

Takımınıza özel damacana kılıfı ve takımınızın logosunu taşıyan pompa sadece 6 TL.
Damacana Su’yun fiy
Taraftar Su Bahçeşehir
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonsporun lisanslı 19. litre Damacana sularının Bahçeşehir-Boğazköy ve Esenkent Bayiliğini yapmaktayız.
İletişim Bilgileri
Firma: Taraftar Su Bahçeşehir
Sektörü: Gıda / Tarım » Su Bayisi
Yetkili Kişi: Mustafa Kömür
Adres: Bahçeşehir 2. Kısım Mh. 2. Cadde No:2 D.2 Boğazköy, Başakşehir
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6072707
Web Sitesi: www.taraftarsu.com
Ürünleri
Artık Trabzonspor’a gönül verenlerin, içtikleri su bile takımlarından ayrı gitmeyecek… El değmeden şişelenen, Türk damak tadına uygun, Uludağ’ın...
Artık Beşiktaş’a gönül verenlerin, içtikleri su bile takımlarından ayrı gitmeyecek… El değmeden şişelenen, Türk damak tadına uygun, Uludağ’ın sa...
Artık Fenerbahçe’ye gönül verenlerin, içtikleri su bile takımlarından ayrı gitmeyecek… El değmeden şişelenen, Türk damak tadına uygun, Uludağ’ın...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Taraftar Su Bahçeşehir firma bilgileri. Taraftar Su Bahçeşehir adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Taraftar Su Bahçeşehir ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Taraftar Su Bahçeşehir firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-11-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.