Tarismagaza

Şirket Hakkında
TARİŞ Üzüm Birliği üretiminde kaliteyi ve teknolojiyi birleştirerek markalaşma sürecini tamamlamış ve üretmiş olduğu ürünlerin tüketicilerine profesyonel bir satış pazarlama şirketi ile sunmak amacıyla TARİŞ Üzüm Pazarlama Anonim Şirketi kısa adıyla TAR-PAZ'ı kurmuştur.
TAR-PAZ Türkiye genelinde çalışma prensiplerinde 'Üreticiden, Tüketiciye en kısa yol' ilkesini benimsemiştir. TARİŞ markalı ürünlerin satışı haricinde de ülke genelinde kalitesini ipsatlamış birçok markalı ürünün de genel satıcılığı misyonunu üstlenmiş ve bu doğrultuda 50.000 'in üzerinde satış kanalları ile, ürünlerinin raf payını arttırmıştır.
Tarpaz 2013 dönemi iş geliştirme projeleri kapsamında; tüketicilere daha yakın olabilmek ve kaliteli ürünlerdeki ekonomiyi daha sağlıklı anlatabilmek amacı ile Türkiye genelinde oluşturulcak mağazacılık çalışmalarına başlamıştır. Bu kapsamda projenin hayata geçirilmesine ve yaygınlaştırılması için X GIDA firması yetkilendirilmiştir.
Türkiye genelinde açılacak mağazalar ilk yıl için belirli sayıda olacak ve daha sonrasında belirli bir program dahilinde arttırılacaktır. Açılacak mağazalar ile TARİŞ Üzüm Birliği ve TAR-PAZ'ın tüm ürün çeşitlerinin tüketicilerle buluşması profesyonel şekilde sağlancaktır.
Franchising modeli ile açılacak mağazalar tasarım, görsel yapısı, ürün çeşitlemesi ve raf satış fiyatlarında standartı koruyarak oluşturulcak konsept TAR-PAZ ve X GIDA tarafından belirlenecektir.
Firmamız ayrıca web den online alışveriş imkanı sağlayan www.tarismagaza.com 'u kurmuş olup müşteri memnuniyetini ulaşamadığı Türkiye'nin en uç noktasına kadar alışveriş imkanını organik ve doğal ürünleri tüketiciye sunmaktadır.
Tarismagaza
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tarismagaza
Sektörü: Gıda / Tarım » Organik Gıda
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Yağ Sanayi
Yetkili Kişi: ismail adalı
Adres: 1202/1 sk. no. 69 d.613 inşatçılar çarşısı iş merkezi yenişehir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4641112
Web Sitesi: www.tarismagaza.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tarismagaza firma bilgileri. Tarismagaza adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tarismagaza ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tarismagaza firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-05-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.