Tarti Medikal

Şirket Hakkında
Firmamız, TANITA Markasının Türkiye Temsilciliğini yapmak üzere 1998 yılında kurulmuştur. 2003 yılından itibaren de Medikal Sektörde genişlemesini yeni temsilcilikler ile birlikte yoğunlaştırmıştır. Bugün Medikal Sektörde Obezite, Spor ve Egzersiz Fizyolojisi, Fizik Tedavi, Estetik ve Güzellik alanlarında faaliyetlerini sürdürmektedir.

Ürün yapısının geniş olması, müşteri yapısının da geniş olmasını beraberinde getirmiştir. Firmamız müşteri odaklı çalışmaktadır ve müşterilerine en iyi kaliteli hizmeti hızlı bir şekilde sunmaktadır.Ürün Portföyünün oluşturulmasında müşteri istek, arzu ve görüşleri önemli yer tutmaktadır.

Ürünler seçilirken ürün markalarının bilinen, kullanımı yaygın olan, kolay ve pratik kullanımlı, problem çıkarmayan, bilimsel alt yapısı oluşmuş, uluslar arası kalite standartlarına sahip olan ürünler tercih edilmektedir.

Satış sonrası teknik servis hizmetimiz mevcuttur. Ürünlerimizin Türkçe Kullanım Kılavuzları bulunmaktadır, Profesyonel Ürünlerde “demo” ve “eğitim” olanakları Firmamızca sunulmaktadır.

Firmamız gerek yurtiçi gerekse yurtdışı fuarlar, kongreler ve mesleki sektörel toplantılara katılarak teknolojik ve diğer gelişmeleri yakinen takip eder, bu konuda müşterilerini de bilgilendirir.

Ürün kalitesi ve müşteri kalitesi ile dikkat çeken Firmamız, hizmet kalitesi ile de sizlere hizmet etmekten kıvanç duymaktadır.
Tarti Medikal
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tarti Medikal
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Medikal Ürünler
Yetkili Kişi: ugur
Adres: Asude Sokak No :15 Yıldız Mah
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 3271005
Web Sitesi: http://tarti.com/kaliper-ve-antropometre-urun105.h
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tarti Medikal firma bilgileri. Tarti Medikal adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tarti Medikal ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tarti Medikal firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-06-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.