Taşra Stone

Şirket Hakkında
uzun zamandan beri urla bölgesinde inşaat dekorasyon cephe giydirme bahçe düzenleme işleri ile uğraşmaktayız.doğal taş , kültür taşları, fileli patlatma taşlar, polyester panel kaplamalar, dekoratif tuğlalar, kütle taşlar, duvar kağıdı satış ve uygulamasını yapmaktayız.severek yaptığmız her işin bizim referansımız olduğunu bilip şimdiye kadar yaptığımız bütün işlerde hiç bir sorunla karşılaşmadık.kaliteyi sağlamlığı güvenilirliği ve sürekliliği seven bir firmayız.eğer sizde güvenilir iş yaptıracağınız bir firma arıyorsanız biz buradayız.
Taşra Stone
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Taşra Stone
Sektörü: İnşaat / Emlak » Dekorasyon
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Cephe Giydirme
Yetkili Kişi: sevil güney
Adres: m.fevzi çakmak cad. zeytinalanı mah.no:119 damlar durağı urla/izmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 7664076
Web Sitesi: www.tasrastone.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Taşra Stone firma bilgileri. Taşra Stone adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Taşra Stone ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Taşra Stone firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-05-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.