Tatilmanya Turizm

Şirket Hakkında
Tatilmanya, yaklaşık 20 yıllık deneyimi ile sektördeki güvenilir firmalar arasındadır.Yönetim kadrosu ve uzman personeli ile siz değerli misafirlerimizin hayalindeki tatili en hesaplı fiyatlarla sunabilmek amacını öncelikli politika edinmiştir. Bu tecrube ve itibar ile çıktığımız yolda hizmet kalitemizi ve güvenilirliğimizi ISO 9001 belgesi ile de tescillemiş bulunmaktayız.Sahip olmaya çalıştığımız hizmet devamlılığı ve kaliteli tesisleri uygun fiyatlara misafirlerimizle buluşturabilme amacımızla, sektördeki sağlam ve güvenilir ilişkilerimiz sayesinde misafir memnuniyeti konusunda iddaalı ve satış sonrası gerek konaklama, gerekse konaklama sonrası tatil ile ilgili tüm konularda hizmet bilinci yerleşmiş bir anlayışla yolumuza devam etmekteyiz.
Sahip olmaya çalıştığımız hizmet devamlılığı ve kaliteli tesisleri uygun fiyatlara misafirlerimizle buluşturabilme amacımızla, sektördeki sağlam ve güvenilir ilişkilerimiz sayesinde misafir memnuniyeti konusunda iddaalı ve satış sonrası gerek konaklama, gerekse konaklama sonrası tatil ile ilgili tüm konularda hizmet bilinci yerleşmiş bir anlayışla yolumuza devam etmekteyiz. Bu bilinç ve amaçla faaliyette olan bizler, herkese ve herkeseye uygun tatil imkanlarını sizler için araştıran, www.tatilmanya.com web sayfası aracılığıyla da artık ofisimizi sizlerin evlerinize ve ofislerinize taşıdık. Sizlerin çok daha yakın, kolay ve zahmetsiz ulaşabileceğiniz, ilk elden hizmet ve hızlı servis ağı kalitemizle en güvenilir tatil danışmanınız olmak üzere çıktığımız bu yolda sizlere de, en doğru tercihi yaptığınızdan emin tatilinizin keyfini çıkarmak kalıyor.
Online Rezervasyon, Erken Rezervasyon ve Uygun fiyatlarda tatil için lütfen Tatilmanya.Com ' u ziyaret ediniz.
Tatilmanya Turizm
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tatilmanya Turizm
Sektörü: Turizm / Otel » Turizm Seyahat Acentaları
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Yazılım
Yetkili Kişi: Ümit Ağbulut
Adres: BAĞDAT CAD. NO:249 / 1 GÖZTEPE
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4442068
Web Sitesi: www.tatilmanya.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tatilmanya Turizm firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 1.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Tatilmanya Turizm firma bilgileri. Tatilmanya Turizm adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tatilmanya Turizm ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tatilmanya Turizm firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-10-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.