Tatlımm Sıcak Tatlı Ve Baklavaları

Şirket Hakkında
Tatlımm Sıcak Tatlı, İstanbul ili Adnan kahveci cad. no: 94 ferahevler  -Sarıyer adresinde bulunmaktadır. Firma Gıda / Tarım » Lokanta / Cafe sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Hasan Atakul dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Özel İmalatımızdan tepsi baklava, kadayıf, tulumba çeşitleri, lokma, halka, ekmek kadayıfı, ev mantısı, organik saf bal çeşitleri ve diğer tatlı çeşitlerimizle tüm kurumsal ve özel şahısların talepleri için çözüm ortağı olmak için yapılandık.. ayrıntı için lütfen web sayfamızdan bizlere ulaşın..www.tatlimsiparis.com
İletişim Bilgileri
Firma: Tatlımm Sıcak Tatlı Ve Baklavaları
Sektörü: Gıda / Tarım » Lokanta / Cafe
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Catering
Yetkili Kişi: Hasan Atakul
Adres: Adnan kahveci cad. no: 94 ferahevler  -Sarıyer
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2238863
Web Sitesi: www.tatlimsiparis.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tatlımm Sıcak Tatlı firma bilgileri. Tatlımm Sıcak Tatlı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tatlımm Sıcak Tatlı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tatlımm Sıcak Tatlı Ve Baklavaları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-09-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.