Tatsa Gıda Sanayi Şekerleme Fabrikası

"biz varız,,,,"

Şirket Hakkında
TATSA GIDA İZMİR-SELÇUKTA KURULAN ŞEKERLEME FABRİKASININ SAHİBİ VE LOKOMOTİFİDİR.ŞİRKETİMİZ SAĞLAM BİR YAPIYA SAHİP OLUP KURUMSAL TİCARET ANLAMINDA KALİTEYE ÖNEM VERMEKTEDİR.SEKTÖRÜNDE İDDALIDIR.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
MESİR MACUN ÜRETİMİ YAPMAKTAYIZ, LOKUM, KESTANE ŞEKERİ ÇEŞİTLERİ

WWW.TATSA.NET
İletişim Bilgileri
Firma: Tatsa Gıda Sanayi Şekerleme Fabrikası
Sektörü: Gıda / Tarım » Bisküvi / Çikolata / Şeker / Bal
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Baharatlar / Gıda Katkıları
Yetkili Kişi: RESUL SATICI
Adres: ATATÜRK MAH ATATÜRK CADDESİ NO:58/C SELÇUK
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 8923886
Faks: (232) - 8923896
Web Sitesi: www.tatsa.net
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
AYDIN İLİNİN KALİTELİ 1 .SINIF İNCİRLERİ
%100 ŞEKERDEN İMAL EDİLMEKTE OLUP TÜRKİYENİN EN KALİTELİ LOKUMLARINI ÜRETMEKTEYİZ.LOKUMLARIMIZ SADE, GÜLLÜ, FISTIKLI, FINDIKLI, ANTEP FISTIKLI, VE M...
MANİSA MESİR MACUNU 41 ÇEŞİT BİTKİ VE BALDAN ÜRETİLMEKTEDİR.KAVANOZ, CUBUK PAKET, STAND MESİR, MESİR ŞEKERİ TÜRLERİ BULUNMAKTADIR.
İlan Talep ve Teklifleri
Distiribitör
FABRİKAMIZIN ÜRETTİĞİ ÜRÜNLERİ İLİNİZ VE İLÇELERİNDE SATIŞA SUNMAK
Tatsa Shop Olurmusunuz
TÜRKİYE GENELİNDE TATSA SHOP BAYİLİKLERİ VERİLECEKTİR BİLGİ İÇİN: www.tatsa.net
Türkiye Genelinde Bayilikler Verilecektir
TÜRKİYE GENELİNDE TATSA GIDA OLARAK ÜRETTİĞİMİZ ÜRÜNLERİN BAYİLİKLERİ VERİLECEKTİR.BAYİLİKLER TOPTAN DAGITIM VE TATSA SHOP OLARAK VERİLMEKTEDİR.
Tatsa Gıda Sanayi Şekerleme Fabrikası firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 2.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Tatsa Gıda Sanayi firma bilgileri. Tatsa Gıda Sanayi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tatsa Gıda Sanayi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tatsa Gıda Sanayi Şekerleme Fabrikası firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-01-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.