Tavan Kaplama Malzemesi Ve Isı Yalıtımı

Şirket Hakkında
Tavan Kaplama ve Stropiyer Kartonpiyer İle Tavan Dekorasyonu

Tavan kaplama plakası Eps malzemeden üretilmiş olup, günümüzde strafor olarak da bilinen bir üründür. Isı geçirgenliği çok az denebilecek kadar düşüktür. Bu yüzden daire içlerinde, zeminlerde, duvarlarda, binaların dış yüzeylerinde, kısacası ısı yalıtım ve tasarruf amaçlı olarak her alanda kullanılmaktadır. Peki özellikle neden tavan kaplama? Bunun cevabı dekorasyon alanında kullanılması nedeniyle hem dekor hem de yalıtım olarak avantaj sağlamasıdır. Tavanınızı ya da duvarınızı dekore etmek isteyebilir, bunu yaparkende ısı yalıtımı sağlamış olursunuz.

Bu tavan kaplama dekorasyonu son zamanlarda çıkmış olup, daha yeni tanınan ve kaplandığı alanı güzel gösteren bir malzemedir. Enjeksiyonlu ve press baskılı olmak üzere iki farklı kalınlıkta üretilmektedir. Genelde ısı yalıtımı isteyen müşteriler için enjeksiyonlu ürünü tavsiye etmekteyiz. Dekor amaçlı kullanmak isteyen müşterilere ise press baskılı ürünleri öneriyoruz. Uygulaması gayet basit olan tavan kaplama malzemelerini ister kendiniz yapıştırın isterseniz uygulama ekiplerimiz tarafından tavan kaplama ve stropiyer ürünlerini uygun fiyatlar ile uygulamasını yapalım.

Tavan dekorasyonunda diğer bir ürün kalemi ise stropiyer kartonpiyerdir. Eskiden alçı ile yapılan ve uygulama esnasında çevreyi kirleten bu malzeme artık xps malzemeden üretilmiş olup, uygulaması basit ve temiz bir şekilde yapıştırılıp müşteriye teslim edilir. Farklı desen ve motiflerde üretilen strafor kartonpiyerler, standart 2 metrelik boylarda satılmaktadır. Sitemizden satın almak isterseniz koli bazlı almanız gerekmektedir. Fakat uygulamada ihtiyacınız kadar kaplanır ve ücreti uygulanan kadar tahsil edilir.
Tavan Kaplama Malzemesi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tavan Kaplama Malzemesi Ve Isı Yalıtımı
Sektörü: İnşaat / Emlak » Dekorasyon
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Perakende İç Ticaret
Yetkili Kişi: Burhan Kaya
Adres: Pınartepe Mh., Turgut Özal Caddesi, No:15 34500 Büyükçekmece/İstanbul, Türkiye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8768878
Web Sitesi: http://www.tavankaplamamalzemesi.com/
Ürünleri
Desenli Tavan Kaplama kategorisine ait Karain Ev Tavan Kaplaması ısı yalıtımının yanı sıra tavan dekorasyonu olarak kullanılacak en uygun yalıtım ve d...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tavan Kaplama Malzemesi firma bilgileri. Tavan Kaplama Malzemesi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tavan Kaplama Malzemesi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tavan Kaplama Malzemesi Ve Isı Yalıtımı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-05-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.